Thursday, 4 April 2013

salam semua...!! :)

dah sebulan tak update blog , lame jugak tu..huhu
ok..hari ni nak share citer lucu


nak buat hilang stress,,bukan utk korang jerk..tapi untuk taqia jugak,, hehe
tension kot..yelahh.. tapi stil boleh dikawal..insyaALLAH

pernah bace or dengar tak citer ni ..... 
taqia godek2 lah dekat mane2..so taqia saje nak share kat sini
cover2 sikit ea senyum or gelak tu..takut member sebelah col hospital pulak.. ;)

citer 1 

Seorang posmen yang datang menghantar surat .
” Assalamualaikum ”
” Walaikumsalam ”
” Ni rumah encik Sameon ye?
” Ya saya”
” Poning kepala saya mencari alamat rumah encik ni ”
” Buat susah aje encik nie! Apsal tak pos aje?”


CITER 2

Cerita ini bermula apabila seorang lelaki datang ke sebuah rumah untuk meminta
derma. Derma untuk rumah orang-orang tua. seorang budak pun membuka pintu.

budak : derma ape bang?
lelaki : derma untuk rumah orang-orang tua. adik ada apa-apa untuk didermakan?
budak : nanti jap.saya ambilkan atuk saya.
lelaki : ?????

HEHE..takde la lawak sngat pon..tp thanks ye sbb bace
nak hilang kan stress istigfar byk2 ye.. :)

No comments:

Post a Comment