Monday, 25 March 2013

ASSALAMUALAIKUM,,, :)



hai semua.. hai madam ,, hehe

hah..! mesti semua tengah busy dengan assigment kan ?? 
tapi cik taqia ni sempat jugak nak update blog , heee (sebab blog ni pn assigmnt gk)

okey,,sebnarnya taqia nak share je practice yang taqia buat time kat makmal dengan kawan2 hari tu,,cehh,, mcm teror je kn , :P

peduli la orang nak cakap apa kan , sebab 'saya budak baru belajar , kalau salah tolong ajarkan :)'

orang kate sharing is caring , tapi ni taqia nak tshare picture je , so nak cakap ap eak?? sharing is ....................?? hehe (lu pikir lahh sendiri.. !!)

jom tengok hasil practice saya...

ni xtw la npe..berangan kot,,ngee



ni tempat bercuti , nk ikut x??
- 4 jiwa 1 ikatan -  :)



comey x?? bru pndi buat cmni..thanks madam :)
n all friends


okey deyh.. itu je eden nak update.. 
takde bahasa yg puitis2 nak tulis2 ni..so cmni je la..
thanks sbb sudi bace







No comments:

Post a Comment