Thursday, 14 March 2013

CUBE  KORANG  BACE  SAMPAI HABIS......



Assalamualaikum kepada si pembaca niee
senyum sikit :)
haa.! comelnya dye.. hee

rase macam da lame xupdate , maaf ye madam Fatihin ;)

okey , taqia saje nak sharing2 story mory ni ,
U allzss nk taw x , taqia da pndai buat button gune adobephotoshop..hehe terujaa sngatttttt !!!
korg nk tgok x ?? taqia tunjuk 1 ea.. ni yg first taqia buat..hee

comel kn333 ? :P
(taqia nga searching somting nihh...)

bg taqia buat button ni pling snang la..tp bile da blaja laa,lau blum , 1 habuk pn xpham..hee
xksah la org len nk ckp ap sal bnda yg taqia buat ni , taqia just nk appreciate diri sndiri :)
so,, bile da buat satu , terasa nak buat lagi pulak..ngee
(xpe2,,taqia bagi korang tengok , xyah bayar,,free je)


ble da buat button 'search' tu cari smpi pning da plak sbb xjumpe2..
tu yg kuar bntuk ni lak.,

Actually.. skrg bru taqia pham tntang ssuatu , ada akak pesan , lau kite minat, kita tak rase penat..bukn penat ap pn..just bile kite minat ni,kite akan jadi rajin nak explore n practicle..kn3??
thanks kak :)

akhiryyy..taqia jumpe 1 bnda yg nk dicari .. :P 
NI DYEEEEEEE....TADAAAA...!!!

*dengar lagu yang elok2 ye kawan2..

thanks sebab bace..... :)





No comments:

Post a Comment